Elegant styling with a luxurious arrangement balanced this office remodel. With a creative pattern and texture, the simplicity of the accent wall was a stand-out.

A sustainable and organic passion created this tremendous geometric attraction, and the custom salmon art gave a nod to the beautiful Pacific Northwest.

Our goal was to bring nature indoors, with a hint of tradition, plus a contemporary twist. Our wall treatment design was the timeless result we aimed for and the accents were the perfect connection to the outdoors. In addition to the warmth in the aesthetics, the structural benefits provide privacy and acoustics for the space.

The result: a project ideal for the individual and envied by all who visit.

This slideshow requires JavaScript.

"The result: a project ideal for the individual and envied by all who visit."